Maansiirto ja
soraliike M.Levy Oy

Maansiirtoa ja soranmyyntiä Joensuusta

7

Maansiirtoa ja soranmyyntiä Joensuusta käsin

Maansiirto- ja soraliike M. Levy Oy on joensuulainen maanrakennusalan perheyritys. Yritystoimintamme alkoi jo 1950-luvulla, joten voit luottaa, että työt ovat meillä osaavissa käsissä. Yrityksessämme ahkeroi Levyn perheen kolmas sukupolvi. Johtotehtävistä vastaa Marko Levy.

Panostamme yrityksessä laadukkaaseen tuotteeseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Meille on tärkeää, että urakat hoituvat sujuvasti ja aikataulussa. M. Levyllä työskentelee parinkymmenen tekijän osaava tiimi. Siihen kuuluu kuorma-autojen, kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien ammattitaitoisia kuljettajia.

Kiviainesta toimitamme Joensuuhun ja sen lähikuntiin.

Laadukasta soraa ja kivimursketta

Yrityksemme on keskittynyt sora- ja murskelajikkeiden myyntiin. Laatu on meille tärkeää ja valvomme, että myymämme sora- ja murskelajikkeet täyttävät laatuvaatimukset. Valmistamme soralajikkeet omalla seulontakalustolla.

Yrityksemme soran- ja kallion ottoalueet sijaitsevat Kulhossa, Kontiolahden Uurossa, Joensuun Onttolassa ja Liperin Ylämyllyllä.

Panostamme laatuun myös rehdissä ja sujuvassa asiakaspalvelussa. Pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin nopeasti – ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Maansiirto- ja kaivupalvelut

Tarjoamme myös maansiirto- ja kaivupalveluja. Pääasiassa keskitymme kadunrakennustöihin sekä rakennusten pohjatöihin. Teemme myös muita kaivinkonetöitä sopimuksen mukaan.

Talvisin yrityksemme hoitaa pihojen aurauksia pyöräkuormaajilla. Meiltä löytyy myös maanläjitysalue. Kysy meiltä myös maansiirtoalan kuljetuspalvelua.

Soran ja murskelajikkeiden myyntiä, maansiirtoalan kuljetusta sekä koneurakointia Joensuusta käsin.